קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

סלמון מעושן ומוצרלה קלצונה

סלמון מעושן ומוצרלה קלצונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן ו Calzone מוצרלה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן גשו לסופר וקנו ביצה, חלמון ביצה, עגבניות צועניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מעושן ומסקרפונה קלצונה, נקניק ומוצרלה קלצונה, ו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים תבנית אפייה על המדף בעוד התנור מתחמם. בינתיים, לשלב את העגבניות והמלח במסננת או מסננת להגדיר מעל קערה ולתת לשבת במשך 20 דקות כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לטאטא יחד את הביצה, חלמון ביצה, ומים בקערה קטנה עד בשילוב; להפריש.מחלקים את בצק הפיצה ל 4 חתיכות. על משטח מקומח קל, לגלגל כל חתיכה לתוך עגול דק נייר על 12 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים רבע מהסלמון בצד השמאלי התחתון של כל בצק עגול, על 1 אינץ ' מהקצה. למעלה עם רבע מהעגבניות המנוקזות, ואחריו רבע מהמצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מברשת גבול רחב 1 אינץ ' של כל בצק עגול עם תערובת הביצה, ולאחר מכן לקפל כל בצק עגול לשניים ולאחר מכן לקפל לשניים שוב (זה יהיה דומה בצורת רבע מעגל).באמצעות מזלג, מקמט את הקצוות של כל קלצונה כדי לאטום את המילוי, ולאחר מכן לקצץ כל בצק עודף כך הקצוות הם אפילו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
להעביר את calzones על גבי גיליון נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מברשת את צמרות הקצוות של calzones עם תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
הסר את תבנית האפייה החמה למתלה תיל. להחליק את calzones קלף על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב נפוח בקצוות, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים באופן מיידי.זיווג משקאות: בועות הן תמיד בחירה טובה כאשר סלמון מעורב-textically יין מבעבע בניגוד creaminess, בעוד הטעמים הקלים, פירותי משלימים את העגבניות והדגים. הכרמים ב-2002 של ג ' יי ברוט מצפון קליפורניה ממלאים את הצעת החוק.
מרכיבים שתצטרך
יין מבעבעיין מבעבע
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.