סלמון מעושן ומוצרלה קלצונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן ו Calzone מוצרלה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן גשו לסופר וקנו ביצה, חלמון ביצה, עגבניות צועניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מעושן ומסקרפונה קלצונה, נקניק ומוצרלה קלצונה, ו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola.
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים תבנית אפייה על המדף בעוד התנור מתחמם. בינתיים, לשלב את העגבניות והמלח במסננת או מסננת להגדיר מעל קערה ולתת לשבת במשך 20 דקות כדי לנקז.
לטאטא יחד את הביצה, חלמון ביצה, ומים בקערה קטנה עד בשילוב; להפריש.מחלקים את בצק הפיצה ל 4 חתיכות. על משטח מקומח קל, לגלגל כל חתיכה לתוך עגול דק נייר על 12 אינץ ' בקוטר.
מניחים רבע מהסלמון בצד השמאלי התחתון של כל בצק עגול, על 1 אינץ ' מהקצה. למעלה עם רבע מהעגבניות המנוקזות, ואחריו רבע מהמצרלה.
מברשת גבול רחב 1 אינץ ' של כל בצק עגול עם תערובת הביצה, ולאחר מכן לקפל כל בצק עגול לשניים ולאחר מכן לקפל לשניים שוב (זה יהיה דומה בצורת רבע מעגל).באמצעות מזלג, מקמט את הקצוות של כל קלצונה כדי לאטום את המילוי, ולאחר מכן לקצץ כל בצק עודף כך הקצוות הם אפילו.
להעביר את calzones על גבי גיליון נייר קלף.
מברשת את צמרות הקצוות של calzones עם תערובת הביצה.
הסר את תבנית האפייה החמה למתלה תיל. להחליק את calzones קלף על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב נפוח בקצוות, כ -20 דקות.
מגישים באופן מיידי.זיווג משקאות: בועות הן תמיד בחירה טובה כאשר סלמון מעורב-textically יין מבעבע בניגוד creaminess, בעוד הטעמים הקלים, פירותי משלימים את העגבניות והדגים. הכרמים ב-2002 של ג ' יי ברוט מצפון קליפורניה ממלאים את הצעת החוק.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.