קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות32
ציון בריאות3
מגזין

סלמון מעושן וסושי אבוקדו

סלמון מעושן וסושי אבוקדו
המתכון סלמון מעושן & סושי אבוקדו יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 48 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לכם עירית, חומץ יין, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-871 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כזה אדיר. סלמון מעושן-סלט סושי אבוקדו, רול סושי אבוקדו סלמון מעושן, ו סלמון מעושן, קערת סושי אבוקדו ואורז חום דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את האורז במחבת קטנה עם 600 מ " ל מים. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות עד שהמים נספגים והאורז רך. מערבבים דרך חומץ וסוכר, לכסות להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
עור, אבן ופרוס את האבוקדו. שים בקערה וסוחט את מיץ הלימון, הופך את האבוקדו כדי להבטיח את החלקים מכוסים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחלקים את האורז בין יריעות nori ולפזר אותו באופן שווה, משאיר גבול 1cm בחלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
הנח את הסלמון על האורז, ואחריו עירית ולבסוף למקם את האבוקדו על פני המרכז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
מקפלים את הקצה התחתון של אצות על המילוי, ואז מגלגלים אותו בחוזקה. לעמעם את הגבול העליון עם קצת מים כדי לעזור לו לאטום את הגליל. חזור לעשות 4 לחמניות. בשלב זה, הלחמניות יכולות להיות עטופות בנפרד בסרט נצמד ומצונן עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל גליל ל8 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
מגישים עם רוטב סויה מתוק לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
Kecap ManisKecap Manis

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון מעושן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.