סלמון מעושן ועוטפת בייקון עם ממרח שמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן ועוטפת בייקון עם שמיר להפיץ. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 475 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בייקון, סלמון אלסקה, גביעי שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלמון מעושן עם שמיר, סלמון ושמיר להפיץ, ו המבורגרים סלמון פיקנטי עם ממרח שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת עד פריך. תניח בצד.
במעבד מזון, מערבולת יחד שום, גבינת שמנת, ושמיר עד חלקה.
מורחים על 1/4 כוס של תערובת הגבינה על כל lavash. באופן שווה לחלק סלמון בין lavash. עבור כל לעטוף, להניח רבע של פרוסות מלפפון על סלמון, ואחריו 2 פרוסות בייקון וכמה פרוסות בצל.
* לחם שטוח ים תיכוני רך, זמין בחנויות מכולת מצויד היטב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.