קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סלמון מעושן ועוטפת בייקון עם ממרח שמיר

סלמון מעושן ועוטפת בייקון עם ממרח שמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן ועוטפת בייקון עם שמיר להפיץ. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 475 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בייקון, סלמון אלסקה, גביעי שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלמון מעושן עם שמיר, סלמון ושמיר להפיץ, ו המבורגרים סלמון פיקנטי עם ממרח שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת עד פריך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
במעבד מזון, מערבולת יחד שום, גבינת שמנת, ושמיר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרי או טרגון אופציונלישמיר טרי או טרגון אופציונלי
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מורחים על 1/4 כוס של תערובת הגבינה על כל lavash. באופן שווה לחלק סלמון בין lavash. עבור כל לעטוף, להניח רבע של פרוסות מלפפון על סלמון, ואחריו 2 פרוסות בייקון וכמה פרוסות בצל.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם לאוואשלחם לאוואש
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל ארבולפלפל ארבול
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
להפשיל לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
5
חתוך לחצי כדי לשרת.
6
* לחם שטוח ים תיכוני רך, זמין בחנויות מכולת מצויד היטב.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.