מטבל בצל מקורמל סלמון מעושן עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך לחם, מיונז, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 26%. נסו סלמון מעושן ומטבל בצל מקורמל, פיצטות בצל בקרמל עם מוצארלן מעושן וארוגולה, ו ביצים מקושקשות עם בצל מקורמל, ארוגולה וגודה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בצל ב 1 כף חמאה ושמן זית במחבת בינונית על חום בינוני 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות; לכסות, ולבשל 5 דקות. לחשוף, ומבשלים 3 דקות יותר או עד רך וזהוב. תניח בצד.
מניחים חצי לחם במחבת חמה, חותכים את הצד, ומניחים מחבת כבדה קטנה יותר על גבי הלחם. להפעיל לחץ כדי לשטח את הלחם. לבשל 1 עד 2 דקות או עד קלוי השחמה. הפוך לחם וחזור. חזור עם חצי לחם שנותר.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.