סלמון מעושן-מרק צדפות
מרק סלמון-צדפות מעושן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, מיץ צדפות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק סלמון מעושן, מרק עגבניות-סלמון מעושן, ו מטבל צדפה מעושן.
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל וסלרי, ומטגנים עד למכרז.
בהדרגה להקציף במיץ צדפות, מרק, וחלב. מערבבים תפוחי אדמה וגזר. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שתפוחי אדמה רכים.
מערבבים סלמון, צדפות, גבינה, וחצי וחצי. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד גבינה נמסה. מערבבים במלח ופלפל. מצקת מרק לתוך קערות מנה בודדות.