סלמון מצופה בצ'יפוטלה ברוטב טריפל ברי
סלמון צ'יפוטלה מצופה ברוטב ברי משולש נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לכם קליפת ליים, כמון טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 35 דקות. עם כפית מתכונים דומים: עוגות פולנטה מצופות קוקוס עם רוטב ברי משולש, שרי טריפל ברי רוטב חמוציות, ו עוגת שקדים עם רוטב טריפל ברי.
הוראות
ספריי סורגי גריל מגניב עם ספריי בישול לא מקל.
גריל חום בינוני. מערבבים סוכר חום, אבקת צ ' יפוטלה, כמון ומלח. מעיל את צד העור של הדג עם תרסיס בישול לא מקל.
מורחים תערובת לשפשף על גבי דגים (לא צד העור).
לבשל פילה בצד העור למטה על השבכה. גריל דגים 12 עד 15 דקות או עד אטום בכל רחבי.
מערבבים שימורים עם מיץ ליים בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל 15-20 שניות על גבוה.
מקשטים בנדיבות עם קליפת לימון מגוררת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.