סלמון מצופה עשב עם תירס מתוק ופטריות
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון מצופה עשב עם תירס מתוק ופטריות יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. אם יש לכם חומץ בלסמי, גרעיני תירס, פילה סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה נהדר. מתכונים דומים: סלמון מצופה עשב עם תירס מתוק ופטריות, סלמון מצופה בעשב, ו סלמון קל מצופה עשב.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לרסס קלות תבנית אפייה עם שמן זית ספריי בישול; להפריש.
בקערה בטוחה במיקרוגל, לשלב תירס, פטריות, פימנטוס, שום, פטרוזיליה, 1 עשבי תיבול כפית, וחומץ.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
חותכים סלמון ל 4 מנות הגשה.
מפזרים עשבי תיבול הנותרים על צלחת. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש סלמון עם שמן זית.
סלמון מעייל עם עשבי תיבול מקום פילה על גיליון אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 22 עד 26 דקות.
מכסה תערובת תירס וחום במיקרוגל על גבוה במשך 2 עד 2 1/2 דקות.
מגישים סלמון מיד על תערובת תירס.