סלמון מצופה קוקוס ברוטב צ'ילי קוקוס
זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, קוקוס, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: סלמון מצופה קוקוס ברוטב ברביקיו תמרינדי, טופו מצופה קוקוס עם רוטב טבילה צ'ילי מתוק, ו סלמון מצופה בקשיו קוקוס.
הוראות
מערבבים את חלב הקוקוס, 1 כף מיץ ליים, דבש, וממרח צ ' ילי בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד שהרוטב מפחית ומעובה מעט, כ 4 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח לפי הטעם. הרוטב יכול להיות בקירור, מכוסה, עד 5 ימים.הכן את הדג: למקם מתלה באמצע התנור מחממים ל 375 F.
מערבבים את הקוקוס הגרוס, panko, ½ כפית מלח, ו ¼ כפית פלפל בקערה קטנה. לזרוק היטב, ולאחר מכן להפיץ את התערובת על צלחת.
מברשת את הצדדים העליונים של הסלמון עם מיץ ליים. לייבש את הדגים עם מלח ופלפל. חתיכה אחת בכל פעם, לטבול את הצד העליון של כל פילה בתערובת קוקוס-panko, לוודא את פני השטח מצופה. ללטף את התערובת על הדגים, במידת צורך.הגדר מחבת גדולה, כבדה תחתית, ברזל יצוק עדיף, על חום בינוני. כאשר המחבת חמה, מוסיפים את שמן הבוטנים. מסדרים חצי פילה סלמון, בצד קוקוס למטה, במחבת ומבשלים 3 דקות כדי לצרוב את הדגים ולשחום את הציפוי. בזהירות להפוך את הדגים מעל ומבשלים עוד 3 דקות. באמצעות מרית, להעביר את הדגים לתבנית אפייה. חזור עם 3 פילה הנותרים.
להעביר את תבנית האפייה לתנור ואופים עד הסלמון הוא רק מוצק למגע ואת הפנים הוא כמעט אטום, אבל עדיין לח, 2 עד 4 דקות בהתאם לעובי של הדגים (לחלופין, להשתמש מדחום קריאה מיידית; הדג ייעשה כאשר הטמפרטורה מגיעה 130 מעלות F.)
מניחים כל פילה של סלמון על צלחת מחוממת.
טפטוף עם רוטב צ ' ילי קוקוס ומגישים.