קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

סלמון מצופה קוקוס ברוטב צ'ילי קוקוס

סלמון מצופה קוקוס ברוטב צ'ילי קוקוס
זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, קוקוס, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: סלמון מצופה קוקוס ברוטב ברביקיו תמרינדי, טופו מצופה קוקוס עם רוטב טבילה צ'ילי מתוק, ו סלמון מצופה בקשיו קוקוס.

הוראות

1
מערבבים את חלב הקוקוס, 1 כף מיץ ליים, דבש, וממרח צ ' ילי בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד שהרוטב מפחית ומעובה מעט, כ 4 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח לפי הטעם. הרוטב יכול להיות בקירור, מכוסה, עד 5 ימים.הכן את הדג: למקם מתלה באמצע התנור מחממים ל 375 F.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את הקוקוס הגרוס, panko, ½ כפית מלח, ו ¼ כפית פלפל בקערה קטנה. לזרוק היטב, ולאחר מכן להפיץ את התערובת על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מברשת את הצדדים העליונים של הסלמון עם מיץ ליים. לייבש את הדגים עם מלח ופלפל. חתיכה אחת בכל פעם, לטבול את הצד העליון של כל פילה בתערובת קוקוס-panko, לוודא את פני השטח מצופה. ללטף את התערובת על הדגים, במידת צורך.הגדר מחבת גדולה, כבדה תחתית, ברזל יצוק עדיף, על חום בינוני. כאשר המחבת חמה, מוסיפים את שמן הבוטנים. מסדרים חצי פילה סלמון, בצד קוקוס למטה, במחבת ומבשלים 3 דקות כדי לצרוב את הדגים ולשחום את הציפוי. בזהירות להפוך את הדגים מעל ומבשלים עוד 3 דקות. באמצעות מרית, להעביר את הדגים לתבנית אפייה. חזור עם 3 פילה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
להעביר את תבנית האפייה לתנור ואופים עד הסלמון הוא רק מוצק למגע ואת הפנים הוא כמעט אטום, אבל עדיין לח, 2 עד 4 דקות בהתאם לעובי של הדגים (לחלופין, להשתמש מדחום קריאה מיידית; הדג ייעשה כאשר הטמפרטורה מגיעה 130 מעלות F.)
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים כל פילה של סלמון על צלחת מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
טפטוף עם רוטב צ ' ילי קוקוס ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב