קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון עלום בverjus

סלמון עלום בverjus
סלמון עלומה בverjus נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, וריוס, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלמון עלומה בתה, סלמון מבושל, ו סלמון מבושל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את verjus ואת שאלוט קצוצים במחבת 8-10 אינץ ' על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
VerjusVerjus
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
תוסיף את סטייק הסלמון. כיסוי ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הדג כבר לא שקוף במרכז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק סלמוןסטייק סלמון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
הרם את הדג על 2 צלחות ארוחת ערב ולשמור חם. מסננים את המיצים ולחזור למחבת. מרתיחים מיצים מעל חום גבוה עד שהם צומצמו ל 1/3 כוס, 5 עד 7 דקות, ולאחר מכן לטאטא את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים מעל הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.