סלמון עם חרדל חם עם אספרגוס מזוגג
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון עם חרדל חם עם אספרגוס מזוגג מיסו יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אספרגוס, משחת מיסו, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלמון עם חרדל חם עם אספרגוס מזוגג, בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס, ו בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את החרדל עם דבש ורוטב חם.
מורחים את התערובת משני צידי צלעות הסלמון, מסדרים אותם בשכבה אחת על צלחת גדולה ומקררים לפחות 10 דקות ועד 30 דקות.
על תבנית אפייה גדולה, לטפטף את האספרגוס בשמן זית, מגלגל את החניתות למעייל. מתבלים במלח ופלפל וצולים במשך 4 דקות, או עד לפריך במכרז.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את הדבק מיסו עם מיץ לימון.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ומברשת את האספרגוס בנדיבות עם הדבק. חזור לתנור וצלה במשך 3 דקות, או עד מכרז מזוגג. תתחמם.
מחממים את המטגן. באמצעות מרית, לגרד את רוב המרינדה את הסלמון ולסדר את הצלעות בשכבה על תבנית אפייה. לצלות את הסלמון בצד 1 רק במשך 3 דקות, או עד השחמה היטב; לסובב את תבנית האפייה אפילו לבישול.
מעבירים את הסלמון והאספרגוס לצלחות ומגישים מיד.
המלצת יין: לעמוד בעושר הדגים, לנסות שרדונה קליפורניה בטעם מלא, כגון שמחה Cuve סוס ברזל 1997.
הערות: מנה אחת: קלוריות 380 קק " ל, סך שומן 20 gm, שומן רווי 4 gm
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.