קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון עם חרדל חם עם אספרגוס מזוגג

סלמון עם חרדל חם עם אספרגוס מזוגג
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון עם חרדל חם עם אספרגוס מזוגג מיסו יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אספרגוס, משחת מיסו, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלמון עם חרדל חם עם אספרגוס מזוגג, בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס, ו בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את החרדל עם דבש ורוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מורחים את התערובת משני צידי צלעות הסלמון, מסדרים אותם בשכבה אחת על צלחת גדולה ומקררים לפחות 10 דקות ועד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
על תבנית אפייה גדולה, לטפטף את האספרגוס בשמן זית, מגלגל את החניתות למעייל. מתבלים במלח ופלפל וצולים במשך 4 דקות, או עד לפריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את הדבק מיסו עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
הסר את תבנית האפייה מהתנור ומברשת את האספרגוס בנדיבות עם הדבק. חזור לתנור וצלה במשך 3 דקות, או עד מכרז מזוגג. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מחממים את המטגן. באמצעות מרית, לגרד את רוב המרינדה את הסלמון ולסדר את הצלעות בשכבה על תבנית אפייה. לצלות את הסלמון בצד 1 רק במשך 3 דקות, או עד השחמה היטב; לסובב את תבנית האפייה אפילו לבישול.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
מעבירים את הסלמון והאספרגוס לצלחות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
המלצת יין: לעמוד בעושר הדגים, לנסות שרדונה קליפורניה בטעם מלא, כגון שמחה Cuve סוס ברזל 1997.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
הערות: מנה אחת: קלוריות 380 קק " ל, סך שומן 20 gm, שומן רווי 4 gm

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.