סלמון עם מיונז צ'ייב
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 2 . מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. אם יש לכם מרק עוף, טימין, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מיונז לימון וצ'ייב, צדפות בגריל עם מיונז תפוז-צ'ייב, ו סלמון צ'ייב עם Remoulade (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים; להפריש 1/3 כוס להגשה.
מניחים סטייקים סלמון על מדף broiler. צלייה 4 בפנים. מהחום במשך 9 דקות.
מברשת עם תערובת המיונז הנותרים. הפוך סלמון; לצלות 9 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מגישים עם תערובת מיונז שמורות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.