סלמון עם פלפל אדום פסטו
סלמון עם פלפל אדום פסטו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, רסק עגבניות, פלפלים קלויים בבקבוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו נקי לאכול פלפל אדום קלוי & פסטו אגוז, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת גריל חום מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים דגים באופן שווה עם 1/2 כפית מלח. מחבת עם ספריי בישול. מסדרים דגים במחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
בעוד הטבחים דגים, לשלב הנותרים 1/4 כפית מלח, פלפלים, ושאר החומרים בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד חלקה.
בחירה בת-קיימא: חפשו סלמון עם תווית של "אלסקה הפראית", ותוכלו להיות בטוחים שאתם מקבלים אפשרות בת-קיימא.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.