סלמון עם קרם ארוגולה וסלק סויה
סלמון עם קרם ארוגולה וסלק סויה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, pescatarian, מתכון דל פחמימות, יש 615 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, מותק, חומץ בלסמי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלמון בר בגריל עם סלק קלוי וארוגולה, סלק ספירלי עם חומוס וארוגולה, ו סלק קלוי עם אדאמה וארוגולה.
הוראות
בתוך תבשיל בינוני אמייל יצוק ברזל, לשלב את הסלק, חומץ, רוטב סויה, מלאי ו 1/3 כוס השמן. להביא לרתיחה. מכסים וצמים בתנור במשך כ 1 שעה, או עד הסלק הם במכרז.
הסר מהתנור ולתת להתקרר מעט. לקלף את הסלק, לחתוך אותם טריזים ולהחזיר אותם לנוזל braising; להתחמם. תשאיר את התנור דולק.
בסיר קטן, להביא את היין לרתיחה.
מוסיפים את השמנת וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני לבשל עד מופחת בחצי.
הסר מהחום ומערבבים בארוגולה. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן במחבת ovenproof גדול. מתבלים את הסלמון עם מלח ופלפל וצור, העור בצד למטה, על חום גבוה עד שהעור הוא פריך, על 1 דקה. הפעל בזהירות לצרוב 1 דקה.
מעבירים לתנור וצולים את הסלמון במשך כ 3 דקות, או עד בינוני נדיר ועדיין ורוד בהיר במרכז.
מעבירים לצלחות וכפית את קרם ארוגולה על גבי.
מגישים את הסלק לצד, טפטף עם קצת נוזל הבישול שלהם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.