קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

סלמון עם קרם ארוגולה וסלק סויה

סלמון עם קרם ארוגולה וסלק סויה
סלמון עם קרם ארוגולה וסלק סויה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, pescatarian, מתכון דל פחמימות, יש 615 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, מותק, חומץ בלסמי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלמון בר בגריל עם סלק קלוי וארוגולה, סלק ספירלי עם חומוס וארוגולה, ו סלק קלוי עם אדאמה וארוגולה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בתוך תבשיל בינוני אמייל יצוק ברזל, לשלב את הסלק, חומץ, רוטב סויה, מלאי ו 1/3 כוס השמן. להביא לרתיחה. מכסים וצמים בתנור במשך כ 1 שעה, או עד הסלק הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מהתנור ולתת להתקרר מעט. לקלף את הסלק, לחתוך אותם טריזים ולהחזיר אותם לנוזל braising; להתחמם. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בסיר קטן, להביא את היין לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את השמנת וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני לבשל עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
6
הסר מהחום ומערבבים בארוגולה. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
7
מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן במחבת ovenproof גדול. מתבלים את הסלמון עם מלח ופלפל וצור, העור בצד למטה, על חום גבוה עד שהעור הוא פריך, על 1 דקה. הפעל בזהירות לצרוב 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים לתנור וצולים את הסלמון במשך כ 3 דקות, או עד בינוני נדיר ועדיין ורוד בהיר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מעבירים לצלחות וכפית את קרם ארוגולה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
10
מגישים את הסלק לצד, טפטף עם קצת נוזל הבישול שלהם.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.