קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

סלמון עם רוטב פטריות

סלמון עם רוטב פטריות
סלמון עם רוטב פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. סע לחנות ותאסוף פילה סלמון חתוך במרכז, ציפורן שום, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סלמון עם רוטב פטריות לימון, סלמון אפוי ברוטב פטריות, ו קציצות סלמון עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
הניחו את פילה הסלמון בתבנית אפייה ושפכו עליהם את מיץ התפוזים. מתבלים במלח; נותנים לעמוד במשך 5 דקות. סובב את הפילה; תן לעמוד במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס 4 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים את הפטריות; מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על חום גבוה בינוני, עד הפטריות יש לשחרר את הנוזל שלהם, 5 דקות. מערבבים את הבצל הירוק ומבשלים חשפו מעל חום גבוה, תוך ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
6
מוסיף את היין; להרתיח במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את המניה ואת הקרם ומבשלים במשך 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
בעוד הרוטב מתבשל, להעביר את הסלמון לתבנית אפייה מעוטרת, צד עור למטה. למעלה כל פילה עם 1/2 כפית של החמאה הנותרת. מטאטאים 5 אינץ ' מהחום במשך 5 דקות, בלי להסתובב, עד משחימים עשיר ופשוט מבושל. כפית את הרוטב על צלחות, להגדיר את הסלמון על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.