קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

סלמון עם רוטב רוזמרין

סלמון עם רוטב רוזמרין
סלמון עם רוטב רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 210 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבעולי פטרוזיליה, מלח, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סלמון ברוטב רוזמרין בלסמי, סלמון עם סוכר חום עם רוטב חרדל רוזמרין, ו קשיו ורוזמרין מצופה סלמון ברוטב היביסקוס ליים.

הוראות

1
מניחים 1 כפית רוזמרין, פטרוזיליה, פלפל ולימון בגבינה; לקשור היטב.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
2
מרק חום שקית cheesecloth לרתיחה במחבת 10 אינץ'; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אם פילה דגים הם גדולים, לחתוך 4 חתיכות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
4
מניחים פילה דגים במחבת; להוסיף מים, במידת הצורך, כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 5 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
הסר דגים למגש ולשמור חם. שמור תערובת 1/3 כוס מרק. להשליך שקית cheesecloth ותערובת מרק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
7
מערבבים חצי וחצי קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
8
תערובת חצי וחצי חום, תערובת מרק שמורות, 1 כפית רוזמרין והמלח לרתיחה במחבת על חום בינוני. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
לשפוך על דגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.