סלמון עם רוטב רוזמרין
סלמון עם רוטב רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 210 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבעולי פטרוזיליה, מלח, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סלמון ברוטב רוזמרין בלסמי, סלמון עם סוכר חום עם רוטב חרדל רוזמרין, ו קשיו ורוזמרין מצופה סלמון ברוטב היביסקוס ליים.
הוראות
מניחים 1 כפית רוזמרין, פטרוזיליה, פלפל ולימון בגבינה; לקשור היטב.
מרק חום שקית cheesecloth לרתיחה במחבת 10 אינץ'; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 5 דקות.
אם פילה דגים הם גדולים, לחתוך 4 חתיכות הגשה.
מניחים פילה דגים במחבת; להוסיף מים, במידת הצורך, כדי לכסות.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 5 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
הסר דגים למגש ולשמור חם. שמור תערובת 1/3 כוס מרק. להשליך שקית cheesecloth ותערובת מרק שנותר.
מערבבים חצי וחצי קמח תירס.
תערובת חצי וחצי חום, תערובת מרק שמורות, 1 כפית רוזמרין והמלח לרתיחה במחבת על חום בינוני. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.