סלמון עם רוטב שמנת דיז'ון
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון עם רוטב קרם דיז'ון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, יין שרדונה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי קרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סלמון מטוגן ברוטב שמנת שום דיז'ון, סלמון עם רוטב שמיר דיז'ון, ו סלמון עם רוטב שמיר דיז'ון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
מסדרים סלמון בתבנית אפייה מוכנה. מעיל שווה עם שמנת חמוצה. מתבלים עם פלפל לבן ושמיר.
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות, או עד דגים הוא flaked בקלות עם מזלג.
בסיר קטן על אש בינונית, מערבבים את היין ואת שאלוט, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, עד הנוזל מופחת על ידי כ 2 כפות.
בקערה קטנה, לערבב היטב את חצי וחצי קמח, ומערבבים לתוך תערובת היין. להחזיר את התערובת לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום, ולהמשיך לבשל ומערבבים עד מעובה.
הסר את תערובת היין והקרם מחום, ומערבבים בחרדל דיז ' ון.
יוצקים באופן שווה על הסלמון כדי לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.