סלמון עם רוטב שמנת ליים לשניים
הכנת המנה לוקחת כ 13 דקות. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, ליים, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלמון עם רוטב שמנת ליים, סלמון צרוב מחבת עם רוטב שמנת Cilantro סיד, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם.
הוראות
מגררים 1/4 כפית לקלף מ סיד ולסחוט 1/2 כפית מיץ. מערבבים יחד שמנת חמוצה, קליפת ליים, מיץ ליים, 1/4 כפית כמון, סוכר ופלפל בקערה קטנה. תניח בצד את רוטב הלימון.
מפזרים בצד הבשר עם הנותרים 1/2 כפית כמון ומלח.
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פילה, עור בצד למטה, ומבשלים 4 דקות. בזהירות להפוך פילה. המשך לבשל 2 עד 3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג (145F).
מגישים עם רוטב ליים על גבי או בצד של סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.