קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

סלמון עם רוטב שמנת לימון

סלמון עם רוטב שמנת לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עם רוטב שמנת לימון. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם פילה סלמון, מרק עוף, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, - שזה לא ניתן לאילתור. נסו סלמון קנלוני עם רוטב שמנת לימון, סלמון מעושן ו Farfalle ברוטב שמנת לימון, ו סלמון מצופה פיסטוק ברוטב שמנת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את מיץ לימון, מרק ושמנת לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה. מיד להוריד את החום נמוך, לכסות את הסיר ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. ברגע האחרון או שניים, לחשוף את הסיר ולהגדיל את החום גבוה כדי להפחית את הרוטב קצת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הכינו את הסלמון: בעוד הרוטב מתבשל, שטפו את הסלמון במים קרים ובדקו אם יש קשקשים תועים (אם העור על). השתמש צבת האף מחט כדי להסיר כל עצמות סיכה. תייבש את הדג עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1
מוסיף את השמן למחבת sauté גדול מספיק כדי להתאים את הפילה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים את המחבת גבוה ונותנים למחבת להתחמם במשך 90 שניות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אתה יכול גם להניח את הפילה בצד העור המחבת למטה או עור בצד למעלה. אם תניחו את הפילה בצד העור למטה, זה יעזור פריך את העור וזה נהדר לאכול (נסה את זה, אם לא, זה טעים כמו בייקון סלמון!).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אם אתה מניח את הפילה למטה העור בצד למעלה הראשון, הפילה יהיה קל יותר להתהפך מבלי להתפרק, כי העור הגלם עוזר להחזיק את הפילה יחד. הבחירה שלך.
5
להניח את הפילה במחבת החמה ולהוריד את החום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בואו פילה לרחוש בהתמדה במשך 3-5 דקות, תלוי כמה עבה הדג. פילה בעובי 1 אינץ ' ייקח בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
עם מרית מתכת, בעדינות להפוך את הפילה מעל. מבשלים עוד 1-5 דקות, תלוי כמה טוב עשית אתה אוהב את הדג שלך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
אנחנו אוהבים את הסלמון שלנו קצת נדיר במרכז, אז אנחנו מבשלים את הצד השני של פילה 1 אינץ ' על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
יוצקים רוטב לימון שמנת על הסלמון: 
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
10
מניחים את פילה הסלמון על צלחות ויוצקים רוטב לימון עליהם ומפזרים פטרוזיליה קצוצה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
רוטב שמנתרוטב שמנת
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
11
אם יש לך צ ' יפס את העור, לשרת את פילה בצד העור עד כך שהם נשארים פריכים. אחרת לשרת את פילה בצד העור למטה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.