סלמון עם רוטב שמנת לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עם רוטב שמנת לימון. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם פילה סלמון, מרק עוף, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, - שזה לא ניתן לאילתור. נסו סלמון קנלוני עם רוטב שמנת לימון, סלמון מעושן ו Farfalle ברוטב שמנת לימון, ו סלמון מצופה פיסטוק ברוטב שמנת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את מיץ לימון, מרק ושמנת לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה. מיד להוריד את החום נמוך, לכסות את הסיר ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. ברגע האחרון או שניים, לחשוף את הסיר ולהגדיל את החום גבוה כדי להפחית את הרוטב קצת.
הכינו את הסלמון: בעוד הרוטב מתבשל, שטפו את הסלמון במים קרים ובדקו אם יש קשקשים תועים (אם העור על). השתמש צבת האף מחט כדי להסיר כל עצמות סיכה. תייבש את הדג עם מגבות נייר.
מוסיף את השמן למחבת sauté גדול מספיק כדי להתאים את הפילה בשכבה אחת.
מחממים את המחבת גבוה ונותנים למחבת להתחמם במשך 90 שניות.
אתה יכול גם להניח את הפילה בצד העור המחבת למטה או עור בצד למעלה. אם תניחו את הפילה בצד העור למטה, זה יעזור פריך את העור וזה נהדר לאכול (נסה את זה, אם לא, זה טעים כמו בייקון סלמון!).
אם אתה מניח את הפילה למטה העור בצד למעלה הראשון, הפילה יהיה קל יותר להתהפך מבלי להתפרק, כי העור הגלם עוזר להחזיק את הפילה יחד. הבחירה שלך.
להניח את הפילה במחבת החמה ולהוריד את החום בינוני.
בואו פילה לרחוש בהתמדה במשך 3-5 דקות, תלוי כמה עבה הדג. פילה בעובי 1 אינץ ' ייקח בערך 5 דקות.
עם מרית מתכת, בעדינות להפוך את הפילה מעל. מבשלים עוד 1-5 דקות, תלוי כמה טוב עשית אתה אוהב את הדג שלך.
אנחנו אוהבים את הסלמון שלנו קצת נדיר במרכז, אז אנחנו מבשלים את הצד השני של פילה 1 אינץ ' על 3 דקות.
יוצקים רוטב לימון שמנת על הסלמון:
מניחים את פילה הסלמון על צלחות ויוצקים רוטב לימון עליהם ומפזרים פטרוזיליה קצוצה כדי לשרת.
אם יש לך צ ' יפס את העור, לשרת את פילה בצד העור עד כך שהם נשארים פריכים. אחרת לשרת את פילה בצד העור למטה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.