קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

סלמון עם שומשום וכתום-ג'ינג'ר להתענג

סלמון עם שומשום וכתום-ג'ינג'ר להתענג
סלמון עם שומשום ותפוז-זנגביל רליש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בתיאבון. אם יש לך מלח גס כשר, פילה סלמון, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, , שהוא מוצק. נסו סלמון עם שומשום וכתום-ג'ינג'ר להתענג, כריכי סלמון מעושנים עם רוטב ג'ינג'ר, ו סלמון בגריל עם זנגביל ותבלינים ירוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה כדי למזג; להעביר 13x9x2 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים סלמון, צד העור למעלה, בתערובת מיץ תפוזים; לכסות עם פלסטיק צמרמורת לפחות 2 שעות עד 4 שעות. להביא לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הבישול.באמצעות סכין חדה קטנה, לקלף לחתוך ו תמרים לבנים מתפוזים. עבודה מעל קערה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים פלפל אדום ו-7 המרכיבים הבאים בקערה בינונית כדי להתמזג. מקפלים במקטעים כתומים שמורים וכל מיצים שהצטברו. לעשות קדימה יכול להיות מוכן 1 שעה קדימה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.מחממים תנור ל 232°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר; בנדיבות מברשת עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים דגים, צד העור למטה, על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
7
אופים עד דגים הוא פשוט אטום במרכז, על 20 דקות. באמצעות מרית גדולה, בעדינות לשחרר סלמון מנייר אלומיניום. באמצעות רדיד כסיוע, בזהירות להרים סלמון מגיליון ולאפשר סלמון להחליק מנייר כסף על מגש. תל כתום להתענג במרכז הדגים, מפזרים זרעי שומשום, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.