סלמון עם שומשום וכתום-ג'ינג'ר להתענג
סלמון עם שומשום ותפוז-זנגביל רליש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בתיאבון. אם יש לך מלח גס כשר, פילה סלמון, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, , שהוא מוצק. נסו סלמון עם שומשום וכתום-ג'ינג'ר להתענג, כריכי סלמון מעושנים עם רוטב ג'ינג'ר, ו סלמון בגריל עם זנגביל ותבלינים ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה כדי למזג; להעביר 13x9x2 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת.
מניחים סלמון, צד העור למעלה, בתערובת מיץ תפוזים; לכסות עם פלסטיק צמרמורת לפחות 2 שעות עד 4 שעות. להביא לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הבישול.באמצעות סכין חדה קטנה, לקלף לחתוך ו תמרים לבנים מתפוזים. עבודה מעל קערה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים לקערה.
מערבבים פלפל אדום ו-7 המרכיבים הבאים בקערה בינונית כדי להתמזג. מקפלים במקטעים כתומים שמורים וכל מיצים שהצטברו. לעשות קדימה יכול להיות מוכן 1 שעה קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.מחממים תנור ל 232°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר; בנדיבות מברשת עם שמן צמחי.
מניחים דגים, צד העור למטה, על תבנית אפייה מוכנה.
אופים עד דגים הוא פשוט אטום במרכז, על 20 דקות. באמצעות מרית גדולה, בעדינות לשחרר סלמון מנייר אלומיניום. באמצעות רדיד כסיוע, בזהירות להרים סלמון מגיליון ולאפשר סלמון להחליק מנייר כסף על מגש. תל כתום להתענג במרכז הדגים, מפזרים זרעי שומשום, ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.