סלמון עץ ארז
סלמון עץ ארז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 94 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 944 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך מיץ של סיד, חרדל מגורען, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון ארז-קרש, סלמון רום עץ ארז, ו סלמון עץ ארז (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את קרש הארז לפחות 2 שעות (רצוי לילה) במים מלוחים. שמור קערה מלאה במים על גבי זה כדי לשמור אותו שקוע.טחון דק את jalapeno ו לגרר את השום.
מחממים 2 כפות שמן ומבשלים את jalapeno לרגע או שניים.
מוסיף את השום ולפני שהוא מתחיל להפוך חום אתה מוזג ביין.
מוסיפים את שימורי משמש, חרדל, רוטב סויה, מיץ ליים וקמצוץ טוב של טימין או רוזמרין.
תן לרוטב לבשל במשך 20 דקות עד שזה כבר מופחת זיגוג עבה.
תן לזיגוג להתקרר.הגדר את מנגל הבישול הישיר שלך ולשמור אותו יציב ב 191° (190C).יבש את קרש ארז בעדינות לשפשף אותו עם שמן.
מניחים את הסלמון בצד משומן של קרש ארז, צד העור למטה. מתבלים אותו במלח ופלפל ומחילים כמות נדיבה של זיגוג.
מניחים את קרש הארז על הגריל ומבשלים את הסלמון עד שיש לו טמפרטורת ליבה של 135/137F (57/58C). זה ייקח 15 עד 20 דקות עם חתיכה גדולה של סלמון.
תן לו לנוח במשך 3 עד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.