סלמון פוטלאץ'
סלמון פוטלאץ ' יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 8 . אם יש לך פלפל טחון, אורגנו, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 85%. מתכונים דומים: המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!), סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם.
הוראות
משרים קרש במים כדי לכסות 3 שעות; ניקוז.
לעבד זרעי כוסברה ופלפלים אדומים שלמים במעבד מזון 1 דקה או עד כתוש דק.
מוסיפים מלח כשר ו-4 המרכיבים הבאים; מעבדים 5 שניות.
לשפשף תערובת תיבול על צד בשר של סלמון. לעטוף סלמון בעטיפת פלסטיק כבדה, וצינה 3 שעות.
מניחים סלמון מתובל על קרש. גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
27 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.