קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

סלמון פריך עם ג'ינג'י ירוק

סלמון פריך עם ג'ינג'י ירוק
סלמון פריך עם ירקות ג'ינג'י נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 522 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך סלמון, רוטב סויה, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלמון פריך בעור, סלמון פריך בעור, ו סלמון פריך בעור עם מלח צ'ילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 לשטוף את הדגים היטב ולתת לו לנוח בין מגבות נייר, בקירור, בזמן שאתה מכין את הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
2
2 לשטוף את הירוקים במספר שינויים של מים, ולהסיר כל חתיכות של גזע עבה יותר אינץ ' בקוטר. קיטור או להרתיח אותם בסיר מכוסה בינוני מעל 1 אינץ ' של מים עד טוב ורך, 10 דקות או יותר, בהתאם ירוק (קולר ישן ידרוש 30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
ירוקירוק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מסננים אותם, לשטוף במים קרים, לסחוט יבש, וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
3 מחממים מראש גריל גז מכוסה או להתחיל אש פחם בגריל שיכול להיות מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה; לא חום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
7
מוסיפים את הירוקים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך כ 3 דקות; מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים עוד דקה, ואז מוסיפים את רוטב הסויה ושמן שומשום ומכבים את החום.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
רוטב סויהרוטב סויה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ירוקירוק
8
הסר לצלחת ולשמור חם.
9
4 עם סכין חדה, להבקיע את העור של הסלמון בתבנית צלב הצוהר. שמן את הדגים היטב עם שמן הזית הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
סלמוןסלמון
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
10
שים את הפילה על הגריל שחומם מראש, צד העור למטה, לכסות; לחלופין, לטגן את הסלמון 4 אינץ ' ממקור החום, צד העור למעלה. בכל מקרה, קוק לא נפגע במשך 5 עד 10 דקות, או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
הסר את הדג בזהירות עם מרית גדולה, ומניח אותו על גבי הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
12
מגישים מיד, לוודא שכולם מקבלים: חתיכת עור.
13
מאמר var
14
Type_27_data = {};
15
מאמר
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו