קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

סלמון צ'ינוק על אלדרווד עם בצל וידליה וקראסט חרדל

סלמון צ'ינוק על אלדרווד עם בצל וידליה וקראסט חרדל
סלמון Chinook על אלדרווד עם בצל וידאלי וקרום חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם פלפל, שמן זית, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 87%. נסו פאי בצל וידאלי עם קרום קרקר ריץ, טבעות בצל וידאליות עם חרדל בירה, ו רצועת ניו יורק עם גבינה כחולה, ריבת בצל וידאלית וסלט תפוחי אדמה חם עם ויניגרט חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים קרש במים כדי לכסות 1 שעה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
עונת סלמון עם מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלמוןסלמון
3
מניחים דגים על קרש.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
4
מערבבים יחד בצל ו -6 המרכיבים הבאים. תערובת בצל כפית על סלמון, לחיצה בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
בצלבצל
5
מכסה עם מכסה גריל; גריל מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
15 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג. לסחוט לימון על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
דגיםדגים
7
מקשטים, אם תרצה.

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.