זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך חמאה, גרידת לימון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. עם כפית ציון של 97% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון צלוי באיטיות עם עגבניות שרי וקוסקוס, סלמון פראי עם קוסקוס פנינה, עגבניות צלויות באיטיות ושמן אורגנו לימון, ו סלט קוסקוס ישראלי עם עגבניות שרי קלויות.
הוראות
1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית עד משולב היטב. מתבלים במלח. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.מחממים תנור ל-32
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים 4 כפות. שמן במחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להתאים את הסלמון. הפוך מיטה של עשבי תיבול בתחתית מחבת; למעלה עם סלמון, צד העור למטה.
טפטוף סלמון עם הנותרים 2 כפות. שמן ומתבלים במלח. למעלה עם עגבניות, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורך
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
אופים עד סלמון מבושל רק דרך במרכז (סכין קטן יחליק בקלות דרך בשר), 2530 דקות. לזרוק עגבניות עם 3 כף. שמן, פטרוזיליה וזעתר, אם משתמשים בהם, בקערה בינונית. מתבלים לפי הטעם במלח. תניח בצד.מביאים סיר בינוני של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
זעתר
מיונז, ועוד, לפי הצורך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים קוסקוס ומבשלים עד מכרז, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
6
מסננים קוסקוס; להעביר לקערה גדולה. מערבבים בחמאה ונותר 1 כף. שמן. מתבלים לפי הטעם במלח. בעדינות לקפל עגבניות לתוך קוסקוס
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
השתמש כף גדולה או מזלג כדי לשרת סלמון, משאיר את העור במחבת.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.