קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

סלמון צלוי באיטיות עם רוטב עשבי תיבול אביבי

סלמון צלוי באיטיות עם רוטב עשבי תיבול אביבי
סלמון קלוי איטי עם רוטב עשבי האביב נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם שאלוט, יין, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: סלמון קלוי איטי עם התענגות צלפים ועשבים, סלמון צלוי הדר עם רוטב אפונה באביב, ו סלמון צלוי ברוטב תפוז-עשב.

הוראות

1
משוך את כל עצמות קטנות שנותרו בסלמון, ואם אתה רוצה, לקצץ את השומן האפור שהיה ליד העור. מחזיק את הסכין שלך בזווית של 30 מעלות ללוח החיתוך, לחתוך את הסלמון לפרוסות 4 רחבות כי הם בעובי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
הניחו אותם בתבנית אפייה רדודה ושפכו את שמן הזית, שפשפו אותו סביב הפילה כדי לכסות את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3
תנו לדגים לשבת בשמן כשהם מגיעים לטמפרטורת החדר, 30 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים התנור ל 107°, או200 אם יש לך את האפשרות של אופים הסעה. הרם את הפילה מן השמן ומרחב אותם באופן שווה על גיליון אפייה מרופד בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים את הדגים קלות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים במשך 15 עד 20 דקות. כאשר זה נעשה, השומן בין שכבות של דגים רק יתחיל להפוך אטום, כמות קטנה של נוזל יאסוף תחת פילה, והדגים יהיה פתית מעט כאשר דחף עם האצבע. להרים חתיכה וזה צריך בקלות להתפרק בין השכבות ולא מחזיק בחוזקה יחד. זה אולי נראה underdone כי הצבע יהיה חי, אבל זה יהיה מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
7
בזמן שהדג נצלה, תכיני את הרוטב. מרתיחים את היין, שאלוט, מיץ לימון, כפית מלח יחד בסיר קטן עד שיש לך חצי ככל שהתחלת עם. להפוך את החום בינוני נמוך ולהקציף בחמאה, שליש ממנו בכל פעם, עד שהוא כל משולב. אם יש לך בלנדר טבילה, להשתמש בו כדי למזג את הרוטב במשך כ 10 שניות, אשר נותן לו עקביות creamier. אם הדג אינו מוכן למדי, לשמור על הרוטב חם על ידי הצבת הסיר במחבת גדולה יותר של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
8
כאשר הסלמון נעשה, להעביר את הפילה ללוחות מחומם בודדים (מאז הרוטב יפעל, לבחור צלחות עם חישוקים עמוקים שיכילו אותו, או להשתמש בקערות רדודות). מערבבים את עשבי תיבול קצוצים גס לתוך הרוטב, לטעום אותו ולהוסיף יותר מלח אם אתה חושב שזה צריך את זה, ואז מצקת אותו סביב הדגים.
מרכיבים שתצטרך
9
מפזרים כל פילה עם קמצוץ של מלח ים גס. לזרוק את ענפי עשב שמורים על הצלחות באופן מזדמן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;