סלמון צלוי עם בייקון ברוטב פטריות צדפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם בייקון, פטריות, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: רוטב פטריות לינגוויני & Oyster, סלמון צלוי עם שעועית לבנה, כרוב & בייקון Ragoût, ו מערבבים מטגנים Maitake פטריות ובשר עם רוטב צדפות.
הוראות
1
מחממים את המטגן. קלות העונה פילה סלמון עם מלח ופלפל. לעטוף 3 פרוסות של בייקון לרוחב סביב כל פילה סלמון, המרווח פרוסות 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה סלמון
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים את פילה הסלמון במחבת צלייה בינונית ומטגנים את הדגים 6 אינץ ' מהחום במשך כ -13 דקות, הזזת המחבת באמצע הדרך, או עד פילה הסלמון הם רק מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את חתיכות הבייקון על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד משחימים קלות מעט פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים את כל אבל 2 כפיות של שומן בייקון ולהפחית את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
5
מוסיפים את הפטריות למחבת ומטגנים אותם עד שהם זהובים חום, כ 3 דקות. מקטינים את החום עד בינוני ומערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה, 2 כפות של עירית קצוצה ושום טחון. לבשל עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בקערה קטנה, לטאטא את המים החמים עם רוטב צדפות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הרוטב מתעבה מעט, על 1 דקה. מערבבים את אגוז מוסקט, ואז לטאטא את החמאה ומבשלים עד פשוט נמס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
הסר את רוטב הפטריות מהחום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
הסר את רצועות הבייקון מן פילה סלמון לחתוך כל פילה ל 3 חתיכות. שמור את פרוסות הבייקון הצלויות לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
10
מעבירים את הסלמון למגש גדול. כפית את רוטב פטריות על הדגים, מקשטים עם 2 כפות הנותרים של עירית קצוצה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.