סלמון צלוי עם הדרים ועשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון קלוי עם הדר ועשבי תיבול. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 246 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך קליפת ליים, פטרוזיליה, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים מפתח כקינוח. עם כפית ציון של 87% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם עשבי תיבול ירוקים, סלמון צלוי הדר, ו סלמון הדר-הרב קלוי.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה.
מניחים סלמון על המדף של מחבת broiler מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת. לשפשף תערובת פטרוזיליה על סלמון.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.