סלמון צלוי עם סלסה ליים
סלמון צלוי עם סלסה ליים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 316 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. סע לחנות ותאסוף פילה סלמון חתוך במרכז, פלפל, חלפיניו-חצוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו סלמון צלוי עם סלסה ליים, סלמון צלוי עם סלסה ליים, ו סלמון צלוי עם סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין asharp, בזהירות לקלף את הלימונים; הקפד להסיר את כל החפירה הלבנה המרירה. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את חלקי הסיד לקערה.
חותכים כל קטע לרוחב לרבעים. החזירו את הלימונים לקערה וערבבו בבצל, כוסברה וחלפיאו.
מוסיפים 1 כף השמן, הסוכר וקמצוץ מלח וזורקים היטב.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת אטום עד מנצנץ. מתבלים את הפילה משני הצדדים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, עור כלפי מעלה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד חום זהוב בתחתית, על 2 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הסלמון במשך 5 דקות, או עד שרק מבושל דרך.
להעביר ל 4 צלחות ארוחת ערב, כפית את הסלסה על גבי ומגישים.
המלצת יין: סלמון בדרך כלל זוגות היטב עם אדום; כאן לימון חריף סלסה בצל אדום מתוק לכוון את הבחירה בורגונדי פירותי בהיר או פינו נואר. שתי אפשרויות מצוינות הן Louis Jadot Chorey-ls-Beaune מצרפת 1998 Coldstream Hills Yarra Valley Pinot Noir מאוסטרליה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.