קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

סלמון צלוי עם סלסה ליים

סלמון צלוי עם סלסה ליים
סלמון צלוי עם סלסה ליים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 316 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. סע לחנות ותאסוף פילה סלמון חתוך במרכז, פלפל, חלפיניו-חצוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו סלמון צלוי עם סלסה ליים, סלמון צלוי עם סלסה ליים, ו סלמון צלוי עם סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
באמצעות סכין asharp, בזהירות לקלף את הלימונים; הקפד להסיר את כל החפירה הלבנה המרירה. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את חלקי הסיד לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חותכים כל קטע לרוחב לרבעים. החזירו את הלימונים לקערה וערבבו בבצל, כוסברה וחלפיאו.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים 1 כף השמן, הסוכר וקמצוץ מלח וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת אטום עד מנצנץ. מתבלים את הפילה משני הצדדים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, עור כלפי מעלה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד חום זהוב בתחתית, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הסלמון במשך 5 דקות, או עד שרק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
להעביר ל 4 צלחות ארוחת ערב, כפית את הסלסה על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
המלצת יין: סלמון בדרך כלל זוגות היטב עם אדום; כאן לימון חריף סלסה בצל אדום מתוק לכוון את הבחירה בורגונדי פירותי בהיר או פינו נואר. שתי אפשרויות מצוינות הן Louis Jadot Chorey-ls-Beaune מצרפת 1998 Coldstream Hills Yarra Valley Pinot Noir מאוסטרליה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.