תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון צרוב עם רוטב בלסמי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 209 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, פלפל, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סלמון צרוב עם דבש-רוטב בלסמי, סלמון צרוב עם זיגוג בלסמי, ו סלמון צרוב עם זיגוג בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים את שני הצדדים של פילה עם מלח ופלפל. במחבת nonstick גדולה, לבשל סלמון בשמן על חום בינוני במשך 10-15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר ולשמור חם.
3
מערבבים את המים, חומץ, מיץ לימון וסוכר חום; יוצקים למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל עד הנוזל מצטמצם כ 1/3 כוס.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.