קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

סלמון צרוב של DiSpirito עם בצל וריבס

סלמון צרוב של DiSpirito עם בצל וריבס
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון צרוב של DiSpirito עם בצל וריבס יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 736 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוף, קורנית sprig, ריבס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ריבס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון צרוב על כרוב אדום ובצל עם מרלו גסטר, צלעות ברביקיו של השף רוקו Dispirito, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם.

הוראות

1
בסיר בינוני, משלבים את השרי עם הסוכר ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את ריבס ומבשלים עד רק מכרז, על 1 דקה. מסננים את ריבס במסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס את נוזל הבישול. להחזיר את הנוזל לסיר ומרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את ציר העוף ואת קורנית sprig וקורט כל אחד מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבצל רך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את פול פול במשך 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השעועית לקערה ולהתרענן תחת מים זורמים מגניבים. לקלף את עורות שעועית קשה ולהוסיף favas לבצל.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מחממים מחבת ברזל יצוק. בעדינות מעיל את פילה סלמון עם קצת שמן צמחי העונה עם מלח ופלפל. מבשלים את הסלמון, צד העור למטה, על חום גבוה בינוני עד העור הוא פריך מאוד, על 4 דקות. להפוך את הסלמון ומבשלים על חום מתון עד בקושי מבושל דרך, כ 4 דקות יותר, בהתאם לעובי הפילה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
כדי לשרת, להשליך את קורנית sprig לחמם מחדש את הבצל; להוסיף את מיץ לימון מתבלים עם מלח ופלפל. מביאים את נוזל שרי-ריבס לרתיחה ומוסיפים את הריבס המבושל. כפית את ריבס על 4 צלחות גדולות ולהגדיר את הבצל לצד. למעלה עם הסלמון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.