סלמון, קינואה אדומה וסלט ארוגולה
סלמון, קינואה אדומה, וסלט ארוגולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך ארוגולה, מיץ לימון, שקדים חתוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קינואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קינואה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מחבת עם קינואה, Fetan ו ארוגולה, סלט ארוגולה אדום Quinoan, ו קינואה Tabbouleh סלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להרתיח יין 4 כוסות מים.
מוסיפים סלמון, בצל וקורנית. להפחית את החום לרתיחה; סלמון poach עד מבושל דרך, כ 7 דקות.
הסר סלמון; מגניב. בסיר גדול נוסף, מים boil4 כוסות.
להוסיף קינואה ומבשלים עד מכרז, על 11 דקות; לנקז.
בקערה, לערבב קינואה, חומוס, צימוקים ותבלינים; מגניב.
לזרוק תערובת קינואה חומוס עם ארוגולה. דרסלאד עם מיץ לימון ושמן. מתבלים במלחופרי פלפל שחור טחון.
מחלקים סלט סלמון עלומה בין 4 צלחות.למעלה כל פילה סלמון עם 1 כף האריסה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.