סלמון קלוי איטי עם תפוחי אדמה
סלמון קלוי איטי עם תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1038 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. לך לחנות ותרים תפוחי אדמה, מיץ לימון, עור על, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו סלמון קלוי איטי, סלמון צלוי באיטיות, ו ארוגולה עם סלמון קלוי ותפוחי אדמה חדשים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F. לזרוק את הכרישה במחבת צלייה עם 1/3 כוס שמן זית; העונה עם מלח. צלוי עד מעט זהוב, כ -30 דקות.
בינתיים, מניחים את הסלמון במחבת רדודה אחרת ולשפשף עם הנותרים 1 כף שמן זית. להפריש לבוא לטמפרטורת החדר.
כאשר הכרישות נעשות, להפחית את טמפרטורת התנור ל 275 מעלות F. עונת הסלמון עם מלח, במקום מעל הכרישה ומברשת עם השמן במחבת. צלוי עד המשרד, 30 עד 40 דקות.
בינתיים, לבשל את תפוחי האדמה בסיר של מים מלוחים רותחים עד מזלג מכרז, על 10 דקות; לנקז.
דופק את השאלוט במעבד מזון עד טחון.
מוסיפים את החמאה, עירית, טרגון, פטרוזיליה, מיץ לימון ומלח לפי הטעם והדופק עד לשילוב.
הסר את הסלמון מהתנור העליון עם חצי חמאת עשבי תיבול; העליון את תפוחי האדמה עם השאר. פורסים את הסלמון, מתבלים במלח ומגישים עם כרישה ותפוחי אדמה.