סלמון שומשום עם מלפפון חמוץ
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך זרעי שומשום, רוטב סויה, תרד & סלט גרגיר הנחלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: דבש לימון Sriracha סלמון עם סלט אטריות שומשום קר, מלפפון חמוץ תפוח, ו מלפפון חמוץ קוריאני.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מורחים את שומשום על צלחת גדולה. מתבלים את פילה הסלמון אם אתם רוצים, ואז טובלים לתוך הביצה המוכה ומתגלגלים בזרעי השומשום.
מניחים על מגש אפייה וצולים במשך 10 דקות או עד המשרד ואת זרעי שומשום הם זהובים.
לפצל לחמניות משנה, למלא עם קצת סלט תרד וגזרת נחלים, ולאחר מכן העליון עם פילה סלמון.
מגישים עם מלפפון חמוץ בצד ורוטב סויה להתיז, אם אתה רוצה.