קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות25
מגזין

סלמון שלם

סלמון שלם
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. צאו לחנות ואספו עלי בזיליקום, מלח ופלפל כשר, לימונים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 70%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון עם בור רוז'ותפוחי אדמה אפויים ממולאים בסלמון מעושן, המבורגרים סלמון עם שמיר ומפרץ ישן (וזכו בשווי של שנה של סלמון שנתפס בר!), ו סלמון מזוגג דבש צרוב במחבת עם רוטב ליים חמאה שחום-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
התחל בחימום מראש של גריל חיצוני גדול. בעזרת מגבת נייר מקופלת ב -4, נגב את הגריל בשמן זית כדי לנקות אותו וגם ליצור משטח נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מכינים את החמאה המורכבת על ידי קיצוץ גס של 1/2 עלי הבזיליקום והוספתם יחד עם החמאה והמלח והפלפל, לפי הטעם, למעבד מזון. דופק עד לשילוב מלא וקרמי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
בעזרת סכין שף יוצרים חריצים בכל צד של הדג, מניחים כמה פרוסות לימון ובזיליקום בכל אחד מהחריצים. ממלאים את יתרת עשבי התיבול והלימון בתוך הדג והראש. צובעים את כל הדג בחמאת הבזיליקום ומקררים את יתרת החמאה להגשה עם הדג המוגמר. הניחו בזהירות את הדג על הגריל וצלו במשך 10 עד 12 דקות עד שהוא מתרומם בקלות - השתמשו ב -2 מרית גדולה. הופכים את הדג וצולים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מגישים על מגש גדול בסגנון משפחתי ונקודה עם יתרת חמאת הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מפזרים מלח ים ועלי בזיליקום טריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
6
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל.
טום אדי מנצ 'סטר רידג' שרדונה
טום אדי מנצ 'סטר רידג' שרדונה
הארומה עזה עם שכבות ניואנסים רבות שמתחתנות עם מאפייני שרדונה קלאסיים בקליפורניה עם נשיקה בסגנון העולם הישן. ממש מלמעלה, תווים זניים שרדונה יפים מתערבבים עם טוסט עדין, קרם חמאה מאופק ותפוח ירוק פריך. במהלך תהליך ההזדקנות, ליס שבועי המערבב בחבית הותיר את החיך עשיר ומלא מבלי להיות רפוי מכיוון שחומציות מנצ ' סטר החתימה משאירה גימור נקי ומתמשך. חביות האלון הצרפתיות מעניקות גוון של סוכר חום ניואנס ומזמין מבלי להיות שתלטן. זה מאפשר לראווה את הפרי המעולה שמגיע מהכרם הייחודי הזה. לחיים!