אם יש לך סלאמי, בצל, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תרד & בייקון חשיש קיש חום, תפוחי אדמה מתוקים, תרד, וחשיש ארוחת בוקר בייקון, ו ביצת עין עם חמאה מעוטרת ותרד עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את הבייקון על אש בינונית גבוהה במחבת nonstick 12 אינץ', ערבוב מדי פעם, עד פריך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר את הבייקון באמצעות כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
4
מוסיפים את תפוחי האדמה, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל למיצי המחבת. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חום פריך, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר את תפוחי האדמה באמצעות כף מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
6
מוסיפים את השמן, בצל, פלפל, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ירק
פלפל
בצל
מלח
שמן בישול
7
מוסיף את התרד, סלמי, אגוז מוסקט, גרידת תפוזים, 1/4 הנותרים כפית מלח ופלפל. מבשלים עד התרד הוא נבול, על 4 דקות. מערבבים בבייקון ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גרידה כתומה
תפוח אדמה
תרד
מוסקט
סלאמי
בייקון
8
הפוך 4 חריצים בחשיש ולשבור ביצה לכל אחד. מבשלים עד הביצים מבושלים דרך, 5 עד 6 דקות.