קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

סלמי, בייקון וחשיש תרד

סלמי, בייקון וחשיש תרד
אם יש לך סלאמי, בצל, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תרד & בייקון חשיש קיש חום, תפוחי אדמה מתוקים, תרד, וחשיש ארוחת בוקר בייקון, ו ביצת עין עם חמאה מעוטרת ותרד עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את הבייקון על אש בינונית גבוהה במחבת nonstick 12 אינץ', ערבוב מדי פעם, עד פריך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר את הבייקון באמצעות כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
4
מוסיפים את תפוחי האדמה, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל למיצי המחבת. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חום פריך, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר את תפוחי האדמה באמצעות כף מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
6
מוסיפים את השמן, בצל, פלפל, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ירקירק
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
7
מוסיף את התרד, סלמי, אגוז מוסקט, גרידת תפוזים, 1/4 הנותרים כפית מלח ופלפל. מבשלים עד התרד הוא נבול, על 4 דקות. מערבבים בבייקון ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידה כתומהגרידה כתומה
תפוח אדמהתפוח אדמה
תרדתרד
מוסקטמוסקט
סלאמיסלאמי
בייקוןבייקון
8
הפוך 4 חריצים בחשיש ולשבור ביצה לכל אחד. מבשלים עד הביצים מבושלים דרך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים