סלמי, בייקון וחשיש תרד
אם יש לך סלאמי, בצל, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תרד & בייקון חשיש קיש חום, תפוחי אדמה מתוקים, תרד, וחשיש ארוחת בוקר בייקון, ו ביצת עין עם חמאה מעוטרת ותרד עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הבייקון על אש בינונית גבוהה במחבת nonstick 12 אינץ', ערבוב מדי פעם, עד פריך, 10 עד 12 דקות.
הסר את הבייקון באמצעות כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מוסיפים את תפוחי האדמה, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל למיצי המחבת. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חום פריך, על 25 דקות.
הסר את תפוחי האדמה באמצעות כף מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מוסיפים את השמן, בצל, פלפל, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, על 5 דקות.
מוסיף את התרד, סלמי, אגוז מוסקט, גרידת תפוזים, 1/4 הנותרים כפית מלח ופלפל. מבשלים עד התרד הוא נבול, על 4 דקות. מערבבים בבייקון ותפוחי אדמה.
הפוך 4 חריצים בחשיש ולשבור ביצה לכל אחד. מבשלים עד הביצים מבושלים דרך, 5 עד 6 דקות.