קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

סלסה אבוקדו-מנגו

סלסה אבוקדו-מנגו
סלסה אבוקדו-מנגו עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לך אבוקדו, כוסברה, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו סלסה מנגו ואבוקדו, סלסה מנגו ואבוקדו, ו סלסה מנגו ואבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד אבוקדו, מנגו, בצל אדום, כוסברה טרייה קצוצה, ומיץ ליים טרי.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
מיץ לייםמיץ ליים
בצל אדוםבצל אדום
אבוקדואבוקדו
מנגומנגו

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.