קושירגיל
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

סלסה אננס כבוש

סלסה אננס כבוש
סלסה אננס כבוש יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 67 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם 4 אננס, חומץ מזוקק, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. נסו קוואסדילות אל כומר עם סלסן אננס וגוואקמולי אננס, אנצ'ילדות עוף סלסה ורדה מוארות עם סלסת אבוקדו אננס, ו שמש & חם! סלסה (סלסה קיווי מנגו אננס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את החומץ, האורגנו, הסוכר, הג ' לפנו, הבצל האדום והאננס בקערת ערבוב בינונית. מתבלים במלח ופלפל נוספים במידת הצורך. יש לאחסן במקרר בכלי אטום למשך 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, ורוזתי נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות ג 'ימי ג' ון וין דה סנדוויץ ' פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
ג 'ימי ג' ון וין דה סנדוויץ ' פינו נואר
ג 'ימי ג' ון וין דה סנדוויץ ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב המכונות העממיות, והיינן קני ליקיטפרקונג.