סלסה סלמון ורדה
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו סלמון עם סלסה ורדה, סלמון מבושל עם סלסה ורדה, ו סלמון עם סלסה ורדה תפוחי אדמה חדשים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-180c, שוקלים את כל המרכיבים.
הסר כל גבעולים גדולים מן נחלים ונענע.או קוצצים דק את כל המרכיבים (למעט הסלמון) ומערבבים אותם יחד בקערה עם שמן הזית או מערבבים אותם במעבד מזון עם שמן הזית.
הסר את כל העצמות מן פילה סלמון ולשים אותם, צד העור למטה, על מגש אפייה משומן. ואז מעיל את הצד העליון של כל פילה עם סלסה ורדה.
שים את המגש לתנור במשך 15 דקות. לאחר מכן להסיר את הסלמון מהתנור ולאפשר להם לנוח במשך 5 דקות.
לשרת. הגשנו אותו עם תפוחי אדמה צלויים במחבת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.