זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו סלמון עם סלסה ורדה, סלמון מבושל עם סלסה ורדה, ו סלמון עם סלסה ורדה תפוחי אדמה חדשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-180c, שוקלים את כל המרכיבים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
הסר כל גבעולים גדולים מן נחלים ונענע.או קוצצים דק את כל המרכיבים (למעט הסלמון) ומערבבים אותם יחד בקערה עם שמן הזית או מערבבים אותם במעבד מזון עם שמן הזית.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.