קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות33
מגזין

סלסה עגבניות אבוקדו

סלסה עגבניות אבוקדו
סלסה עגבניות אבוקדו עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבוקדו, עלי כוסברה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות, סלסה עגבניות אבוקדו, ו סלסה אבוקדו-עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשון
2
חותכים את העגבניות לשניים לגרוף את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
חותכים לקוביות 1/2 אינץ ולשים בקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שני
5
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בזהירות לערבב באופן שווה. טעם לתיבול ולהתאים במידת צורך. השתמש לפי ההוראות במתכון או מוגש עם כל סוג של בשר בגריל, פירות ים, או ירקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
טעם
7
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."