קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות33
מגזין

סלסה עגבניות אבוקדו

סלסה עגבניות אבוקדו
סלסה עגבניות אבוקדו עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבוקדו, עלי כוסברה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות, סלסה עגבניות אבוקדו, ו סלסה אבוקדו-עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשון
2
חותכים את העגבניות לשניים לגרוף את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
חותכים לקוביות 1/2 אינץ ולשים בקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
שני
5
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בזהירות לערבב באופן שווה. טעם לתיבול ולהתאים במידת צורך. השתמש לפי ההוראות במתכון או מוגש עם כל סוג של בשר בגריל, פירות ים, או ירקות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
טעם
7
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."