קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

סלסה עגבניות חרוכה

סלסה עגבניות חרוכה
סלסת עגבניות חרוכה עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 181 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-71 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו מלח כשר, כוסברה, חלפיניו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלסה עגבניות חרוכה, סטייק בגריל עם סלסה עגבניות חרוכה, ו קישואים פריטה עם סלסה עגבניות חרוכה.

הוראות

1
שרפי את העגבניות על הגריל עד שהעור חום כהה.בינתיים, לשפשף את השום והבצל עם השמן וצלי בתנור 350 מעלות במשך 20 דקות.לפצל את צ ' ילי מיובש למטה באמצע ולהסיר את הזרעים, באמצעות קצה הסכין שלך כדי לשחרר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
בצלבצל
זרעיםזרעים
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
סכיןסכין
תנורתנור
2
מוסיפים צ ' ילי יבש למחבת הצלייה השום והבצל וממשיכים לצלות במשך 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
מניחים את כל החומרים במיכל פלסטיק פירה עם בלנדר מקל. הסלסה יכולה להישאר עבה כמו שאתה רוצה.מתבלים במלח ומתרגלים לטעמך
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."