קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

סלסה עגבניות צלויות

סלסה עגבניות צלויות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלסן עגבניות קלוי. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 22 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. לכו לחנות והרימו ג'לאפה אונוס, כוסברה, בצל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה מוצק. נסו סלסה דה מולקג'טה (עגבנייה צלויה וסלסה צ' ילה ירוקה), סלסת עגבניות צלויה (סלסן אסדה), ו פילה בקר צלוי עם סלסת עגבניות צלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים פטם לגובה; הגדר מתלה בגודל 4 אינץ ' ממקור החום. מסדרים חצאי עגבניות חתוכים כלפי מטה על תבנית צלייה. צולים, מתבוננים בזהירות ומסתובבים במחבת לפי הצורך, עד שהעגבניות מושחרות וחרוכות, בערך 10דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים לצלחת ומניחים להתקרר.
3
מניחים פלפל וג ' לפאוס על מחבת צלייה; לצלות עד להשחרה וחרוכה, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים לקערה, מכסים היטב בניילון ומניחים בצד למשך 10 דקות. מקלפים פלפל וג ' לפאוס, אך משאירים קליפות מושחרות על עגבניות. קוצצים גס עגבניות, פלפל וג ' לפאו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
עובדים בקבוצות במידת הצורך, שלבו עגבניות מבושלות, פלפל וג ' לפאו עם בצל, שום, 1/2 כפית. מלח 1/4 כפית. פלפל במעבד מזון. דופק בקצרה עד קצוץ גס. (אל תעבד יתר על המידה. הסלסה צריכה להיות שמנמנה.) דופק בכמון וכוסברה. מתבלים במלח ופלפל נוספים. מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תווים מתובלים ומלוחים. החיך גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים אומאמי, מרקם עדין וגימור מאוזן מקסים.
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תווים מתובלים ומלוחים. החיך גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים אומאמי, מרקם עדין וגימור מאוזן מקסים.
Bright aromatic florals, cassis and red fruits complementing spice and savoury notes. The palate is supple and harmonious, with interesting layers and umami elements, fine texture and a lovely balanced finish.