סלסה עגבניות צלויות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלסן עגבניות קלוי. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 22 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. לכו לחנות והרימו ג'לאפה אונוס, כוסברה, בצל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה מוצק. נסו סלסה דה מולקג'טה (עגבנייה צלויה וסלסה צ' ילה ירוקה), סלסת עגבניות צלויה (סלסן אסדה), ו פילה בקר צלוי עם סלסת עגבניות צלויה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים פטם לגובה; הגדר מתלה בגודל 4 אינץ ' ממקור החום. מסדרים חצאי עגבניות חתוכים כלפי מטה על תבנית צלייה. צולים, מתבוננים בזהירות ומסתובבים במחבת לפי הצורך, עד שהעגבניות מושחרות וחרוכות, בערך 10דקות.
מעבירים לצלחת ומניחים להתקרר.
מניחים פלפל וג ' לפאוס על מחבת צלייה; לצלות עד להשחרה וחרוכה, 7 עד 10 דקות.
מוציאים לקערה, מכסים היטב בניילון ומניחים בצד למשך 10 דקות. מקלפים פלפל וג ' לפאוס, אך משאירים קליפות מושחרות על עגבניות. קוצצים גס עגבניות, פלפל וג ' לפאו.
עובדים בקבוצות במידת הצורך, שלבו עגבניות מבושלות, פלפל וג ' לפאו עם בצל, שום, 1/2 כפית. מלח 1/4 כפית. פלפל במעבד מזון. דופק בקצרה עד קצוץ גס. (אל תעבד יתר על המידה. הסלסה צריכה להיות שמנמנה.) דופק בכמון וכוסברה. מתבלים במלח ופלפל נוספים. מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
![פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תווים מתובלים ומלוחים. החיך גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים אומאמי, מרקם עדין וגימור מאוזן מקסים.]()
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תווים מתובלים ומלוחים. החיך גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים אומאמי, מרקם עדין וגימור מאוזן מקסים.
Bright aromatic florals, cassis and red fruits complementing spice and savoury notes. The palate is supple and harmonious, with interesting layers and umami elements, fine texture and a lovely balanced finish.