סלסה עוף איטי לבישול סלסה
עוף סלסה לבישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שעועית, שמן צמחי, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, סלסה עוף איטי לבישול סלסה, ו סלסה עוף בבישול איטי.
הוראות
מפזרים עוף במלח. במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל עוף בשמן על 4 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
ב 3 1/2 - עד 5 ליטר סיר איטי, לערבב סלסה, שעועית ותירס. למעלה עם עוף.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 7 עד 9 שעות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (180°F).
מפזרים ירכיים עוף תערובת ירקות עם כוסברה.