סלסה צ'ילי ולחם תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי סלסה ולחם תירס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, תחליפי ביצים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו לחם. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחם תירס סלסה, פשטידת לחם תירס צ'ילי, ו לחם תירס סלסה הפוך (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר ובצל במחבת 10 1/2 אינץ ovenproof. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד הבשר הוא השחמה, ערבוב עד שהוא מתפורר.
תערובת ניקוז, וטפיחה יבשה עם מגבות נייר. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
מוסיפים סלסה ו -6 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מערבבים את קמח התירס ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה; לעשות גם במרכז התערובת.
שלב תחליף ביצה, חלב ושמן; להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים.
יוצקים הבלילה מעל תערובת בשר במחבת.
אופים, חשוף, ב 400 במשך 10 דקות או עד לחם תירס הוא זהוב.
מפזרים גבינה, ולתת לעמוד 5 דקות או עד גבינה נמסה.