סלסה שלוש צ'ילי של קפה פסקואל
סלסת שלושת הצ'ילי של קפה פסקואל עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 30 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לך צ'יילס דה ארבול, אורגנו רגיל, עגבניה בשלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלסה של צ'ילי, סלסה צ'ילי, ו סלסה של צ'ילי.
הוראות
לקצץ ולהשליך נובע guajillos ו chiles דה arbol; להשליך זרעים מ guajillos. לשטוף צ ' ילי.
במחבת 2-3 ליטר, לשלב צ ' ילי מיובש, tomatillos, עגבניות, jalapeo, בצל, שום, 3/4 כפית מלח, ומים כוס 1. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה; מערבבים לעתים קרובות עד צ ' ילי מיובש הם רפוי, 10 עד 15 דקות.
בינתיים, במחבת 8 עד 10 אינץ ' על אש נמוכה, מערבבים כמון, ציפורן, אורגנו עד ריחני, כ 4 דקות.
מערבבים תערובת צ ' ילי ותבלינים בבלנדר. להסתחרר עד pured גס.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.