סלסלת אמנות בצק
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בצק אמנות סל. זה חלב חינם מתכון צמחוני משמש 3 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 309 קלוריות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם חלבון ביצה, קמח, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. נסו סלסלת מרנג, פרחי חזיר בסלסלה, ו אגי בסל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה משלבים קמח ומלח.
מערבבים במים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהבצק מתאחד. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת מרקם חלק ויציב, בערך 7 עד 10 דקות.
הפוך קערת ערבוב בגודל בינוני וכסה היטב בנייר אלומיניום. סובב את קצה נייר הכסף כדי ליצור מדף סביב השפה החיצונית של הקערה.
מרדדים חתיכת בצק לעובי 1/2 אינץ 'וחותכים עיגול בגודל 3 אינץ'.
הניחו עיגול זה על גבי הקערה ההפוכה ליצירת בסיס הסל.
מרדדים בצק לחבלים ארוכים. צמה את החבלים יחד וסובב אותם סביב קערת הערבוב החל מהמעגל. הרטיבו מעט את הבצק במקום בו תרצו שייצמד זה לזה. כדי לבצע מעבר חלק מצמה אחת לשנייה, גזרו את הקצוות מהכיכר ולחצו יחד עם מעט מים. מקל כל שורה חדשה על אחד לפני זה. ממשיכים עד שהקערה עטופה לגמרי בבצק. כשמגיעים לראש הקערה, סיימו אותה על ידי עטיפת חבל בצק יחיד סביב השפה.
מברישים את הסל בחלבון ביצה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, או עד שהסל יציב.
מוציאים מהתנור, מחליקים סל מהקערה ואופים עד שהם קשים וזהובים, זה לוקח בערך 30 עד 40 דקות תלוי בעובי הסל.