קושיקשה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

סלסת פירות שיכורה

סלסת פירות שיכורה
אם יש לכם מנגו, פלפל חלפיניו, קיווי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו סלסה Borracha (סלסה שיכורה), סלסה Borracha (סלסה שיכורה), ו חזיר שיכור עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד מנגו, תותים, קיווי, חלפיניו, מנטה ורום בקערת זכוכית. מקררים במשך 1 עד 3 שעות, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
מנגומנגו
קיוויקיווי
מנטהמנטה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.