קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

סלק, גבינת עיזים וסלט אנשובי

סלק, גבינת עיזים וסלט אנשובי
סלק, גבינת עיזים וסלט אנשובי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 250 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם גבינת עיזים בריטית מתפוררת, פלחי לימון, אנשובי במרינדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: אנשובי וסלט פלפל קלוי עם גבינת עיזים, גבינת עיזים וסלט סלק, ו סלט סלק ומנגו עם גבינת עיזים רכה.

הוראות

1
יום קודם לכן, לחתוך כל סלק לרבעים, עצה לסיר וכפית בג ' לי אדום וחומץ. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים במשך כ 10 דקות עד סלק מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להעביר לקערה ולהשאיר להתקרר, ואז לכסות ולשמור במקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כשעה לפני ההגשה, להסיר את הסלק והרוטב מהמקרר ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
כדי לשרת, כפית סלק ורוטב על 6 צלחות הגשה. למעלה עם ערימה קטנה של גרגיר הנחלים, להתפורר מעל גבינת עזים העליון עם אנשובי. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון וטפטוף על השמן. שים טריז לימון על כל צלחת עבור סחיטה, ומגישים עם לחם סודה בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גבינת עיזיםגבינת עיזים
טריז לימוןטריז לימון
לא מגן מקומילא מגן מקומי
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.