קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

סלק ואגסים נפוליאון עם מיץ זנגביל ויניגרט

סלק ואגסים נפוליאון עם מיץ זנגביל ויניגרט
סלק ואגסים נפוליאון עם מיץ זנגביל ויניגרט נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. אם יש לך סלק, לקשט: מלח ים כגון מלדון; פרג זרעים, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו מיץ שורש התחדשות / גזר, סלק, תפוז דם, זנגביל, מיץ כורכום, מיץ לב בריא וניקוי: סלק גזר תפוח ליים מיץ ג'ינג'ר תפוזים, ו מיץ ללא מסחטה: מיץ גזר תפוח סלק ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לעטוף סלק בנייר כסף צלי עד מכרז, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לחתוך לרוחב לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים. מגניב לגמרי.
4
בינתיים, ג ' ינג ' ר מגורד דק עם מיקרו-מטוס מעל קערה מרופדת במגבת מטבח. בזהירות לאסוף מגבת סביב ג ' ינג 'ר ולסחוט עד שיש לך 2 כפות מיץ ג' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להקציף במיץ תפוזים, סוכר ושמן. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים ויניגרט באופן שווה בין 2 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
חותכים אגסים לאורכו סביב הליבה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
חותכים 18 סיבובים מחתיכות באמצעות חותך עוגיות ולשים בקערה אחת של ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
חותכים 18 סיבובים מ פרוסות סלק ולשים בקערה אחרת. לזרוק אגסים וסלק עם ויניגרט מעיל היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
כדי להרכיב נפוליאון, לשים 1 סלק עגול על כל אחד 6 צלחות (ראה הערה טבחים, להלן) ואת הדף עם עלה טרגון. למעלה עם 1 אגס עגול, ואז עוד עלה טרגון. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות. להשליך ויניגרט המשמש סלק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
לזרוק ירקות עם כמה ויניגרט הנותרים ומקום סביב כל נפוליאון. תפוח מגורד דק (כולל עור) לתוך קערה. כפית כפית כפית גדושה על גבי כל נפוליאון, ואז מפזרים מלח ים וזרעי פרג.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ירוקירוק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
טפטוף עם יותר ויניגרט אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1
* כדי להימנע מכתים אגסים אדומים, להשתמש ביד אחת כדי לזרוק ולערום את הסלק והשני כדי להתמודד עם האגסים. * סלק יכול להיות קלוי פרוס 3 ימים קדימה מקורר.* מיץ ג ' ינג ' ר ויניגרט יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ