סלק ואגסים נפוליאון עם מיץ זנגביל ויניגרט
סלק ואגסים נפוליאון עם מיץ זנגביל ויניגרט נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. אם יש לך סלק, לקשט: מלח ים כגון מלדון; פרג זרעים, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו מיץ שורש התחדשות / גזר, סלק, תפוז דם, זנגביל, מיץ כורכום, מיץ לב בריא וניקוי: סלק גזר תפוח ליים מיץ ג'ינג'ר תפוזים, ו מיץ ללא מסחטה: מיץ גזר תפוח סלק ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
לעטוף סלק בנייר כסף צלי עד מכרז, על 1 1/2 שעות.
תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לחתוך לרוחב לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים. מגניב לגמרי.
בינתיים, ג ' ינג ' ר מגורד דק עם מיקרו-מטוס מעל קערה מרופדת במגבת מטבח. בזהירות לאסוף מגבת סביב ג ' ינג 'ר ולסחוט עד שיש לך 2 כפות מיץ ג' ינג ' ר.
להקציף במיץ תפוזים, סוכר ושמן. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים ויניגרט באופן שווה בין 2 קערות קטנות.
חותכים אגסים לאורכו סביב הליבה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים 18 סיבובים מחתיכות באמצעות חותך עוגיות ולשים בקערה אחת של ויניגרט.
חותכים 18 סיבובים מ פרוסות סלק ולשים בקערה אחרת. לזרוק אגסים וסלק עם ויניגרט מעיל היטב.
כדי להרכיב נפוליאון, לשים 1 סלק עגול על כל אחד 6 צלחות (ראה הערה טבחים, להלן) ואת הדף עם עלה טרגון. למעלה עם 1 אגס עגול, ואז עוד עלה טרגון. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות. להשליך ויניגרט המשמש סלק.
לזרוק ירקות עם כמה ויניגרט הנותרים ומקום סביב כל נפוליאון. תפוח מגורד דק (כולל עור) לתוך קערה. כפית כפית כפית גדושה על גבי כל נפוליאון, ואז מפזרים מלח ים וזרעי פרג.
טפטוף עם יותר ויניגרט אם תרצה.
* כדי להימנע מכתים אגסים אדומים, להשתמש ביד אחת כדי לזרוק ולערום את הסלק והשני כדי להתמודד עם האגסים. * סלק יכול להיות קלוי פרוס 3 ימים קדימה מקורר.* מיץ ג ' ינג ' ר ויניגרט יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר.