סלק זהוב עם פטרוזיליה פסטו ופרגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלק זהב עם פטרוזיליה פסטו ו פרגולן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, סלק זהוב, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטת ארוגולה פסטו עם סלק זהוב קלוי, Monkfish ב Prosciutto עם פסטו פרגולה, ו המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. Wrap סלק בחוזקה חתיכות בודדות של רדיד אלומיניום ומניחים בתבנית עוגה או על תבנית אפייה מעוטרת. צלי עד מכרז (אתה צריך להיות מסוגל לחדור אותם בקלות עם סכין), על 1 שעה. לפתוח ולהניח בצד להתקרר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לשפשף עם מגבת נייר כדי להסיר עורות, או לקלף עם סכין קילוף.
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה. מבשלים פרגולה במים רותחים במשך 12 דקות או על פי הוראות החבילה; לנקז.
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בשמן, מלח ופלפל עד לשלב טוב.
הפוך פסטו: באמצעות סכין שף חד, שום טחון עם מלח, ולאחר מכן להחליק בצד שטוח של סכין על תערובת כמה פעמים כדי ליצור משחה.
מניחים פטרוזיליה, אגוזים וגבינה בקערת עבודה של מעבד מזון או בלנדר כבד (כגון Vitamix).
להוסיף דבק שום ודופק לשלב. עם מעבד פועל על נמוך, לאט לשפוך שמן עד מעורבב.
מערבבים פסטו לתוך פרגולה. מחלקים פרגולה בין 4 קערות, ולאחר מכן העליון כל אחד עם 4 רבעי סלק. טוחנים קצת פלפל למעלה, אם תרצה, ומגישים.