קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות61
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלק זהוב עם פטרוזיליה פסטו ופרגולה

סלק זהוב עם פטרוזיליה פסטו ופרגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלק זהב עם פטרוזיליה פסטו ו פרגולן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, סלק זהוב, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטת ארוגולה פסטו עם סלק זהוב קלוי, Monkfish ב Prosciutto עם פסטו פרגולה, ו המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°. Wrap סלק בחוזקה חתיכות בודדות של רדיד אלומיניום ומניחים בתבנית עוגה או על תבנית אפייה מעוטרת. צלי עד מכרז (אתה צריך להיות מסוגל לחדור אותם בקלות עם סכין), על 1 שעה. לפתוח ולהניח בצד להתקרר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לשפשף עם מגבת נייר כדי להסיר עורות, או לקלף עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חתוך לרבעים.
3
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה. מבשלים פרגולה במים רותחים במשך 12 דקות או על פי הוראות החבילה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פרגולהפרגולה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בשמן, מלח ופלפל עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הפוך פסטו: באמצעות סכין שף חד, שום טחון עם מלח, ולאחר מכן להחליק בצד שטוח של סכין על תערובת כמה פעמים כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
בשר טחוןבשר טחון
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מניחים פטרוזיליה, אגוזים וגבינה בקערת עבודה של מעבד מזון או בלנדר כבד (כגון Vitamix).
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
להוסיף דבק שום ודופק לשלב. עם מעבד פועל על נמוך, לאט לשפוך שמן עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מערבבים פסטו לתוך פרגולה. מחלקים פרגולה בין 4 קערות, ולאחר מכן העליון כל אחד עם 4 רבעי סלק. טוחנים קצת פלפל למעלה, אם תרצה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרגולהפרגולה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק