סלק כבוש מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק כבוש מתובל. מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 354 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לך 9 סלק בינוני-קטן, סוכר חום, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק כבוש מתובל, סלק כבוש מתובל פשוט, ו סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי} (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הסלק בתבנית אפיית זכוכית (8x8 אינץ ' עובד היטב).
טפטוף אותם עם שמן 2 Tbs. מים. אטמו את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום וצלו את הסלק עד שיהיה רך מספיק כדי לחדור במזלג, 50 עד 55 דקות.
להעביר את הסלק ללוח חיתוך. כאשר קר מספיק כדי לגעת, לשפשף את עורם עם מגבות נייר ורבע אותם לאורך (או לחתוך אותם לשישים אם הם נראים גדולים).
שים את שאר החומרים ו 3/4 כוס מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה. אם כבישה מהירה, לארוז את הסלק ב 2 qt. קערת זכוכית עמידה לחום או כוס מדידה.
יוצקים את המלח החם על הסלק.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לכסות ולקרר לפחות 2 ועד 14 ימים. אם קנינג, לארוז את הסלק לתוך צנצנות ליטר נקי, חם.
יוצקים את המלח החם על הסלק, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. אם יש לך מי מלח נוסף, מסננים אותו ולהפיץ את המוצקים בין הצנצנות. תהליך במשך 10 דקות, בעקבות ההוראות במדריך "יסודות שימורים" שלנו. אחסן את החמוצים לפחות 2 אבל רצוי 7 ימים (או יותר) לפני הפתיחה. מקררים לאחר הפתיחה.
בהתבסס על 4 עוז. הגשה, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות